Ελαιώνας Διακοπτού, Αίγιο, 25003, Πελοπόννησος, +30 26910 44000

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Παροχές ξενοδοχείου Semantron

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE

Το Semantron Traditional Village καλωσορίζει ταξιδιώτες με κατοικίδια και προσφέρει φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών στο σύνολο των επισκεπτών του. Το Semantron Traditional Village είναι μέρος του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών της Woof Club και εφαρμόζει την κάτωθι πολιτική κατοικιδίων η οποία πληροί διεθνή πρότυπα και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η υπογραφή της κατωτέρω πολιτικής κατοικιδίων είναι υποχρεωτική για την παραμονή σας στο κατάλυμα και σας δεσμεύει κατά τη διάρκεια παραμονής σας σε αυτό.

A. ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

1. Το κατάλυμα Semantron Traditional Village επιτρέπει την παραμονή σκύλων μικρού μεγέθους (έως 10 κιλά), μεσαίου μεγέθους (έως 25 κιλά) και μεγάλου μεγέθους (αυστηρά έως 35 κιλά) καθώς και την παραμονή μικρών θηλαστικών τα οποία τηρούνται σε κλουβιά και δεν εξέρχονται αυτών. Λοιποί τύποι κατοικιδίων όπως ενδεικτικά γάτες, πουλιά, ερπετά απαγορεύονται.

2. Σε κάθε ενοικιαζόμενο δωμάτιο επιτρέπεται αυστηρά η παραμονή μέχρι ενός κατοικιδίου ζώου.

3. Επισκέπτες με κατοικίδια υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου που συνοδεύουν από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο. Το Semantron Traditional Village δικαιούται να ζητήσει επίδειξη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας κατοικιδίου ανά πάσα στιγμή.

4. Η παραμονή επιθετικών κατοικιδίων απαγορεύεται ρητά. Το κατάλυμα διατηρεί κάθε δικαιώμα αποβολής πελατών που συνοδεύουν κατοικίδιο το οποίο εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά έναντι προσωπικού του καταλύματος ή άλλων επισκεπτών.

B. ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των απορριμμάτων των κατοικίδιων τους στο εσωτερικό του καταλύματος καθώς και σε όλους του χώρους της ιδιοκτησίας του.

2. Τα κατοικίδια θα πρέπει να δεσμεύονται ή να περιορίζονται σε κάθε περίπτωση σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου ή επί του ακινήτου. Απαγορεύεται ρητά η κυκλοφορία κατοικίδιων χωρίς λουρί ή ασυνόδευτων κατοικιδίων.

3. Τα κατοικίδια θα πρέπει να επιτηρούνται συνεχώς και σε κάθε χώρο του καταλύματος.

4. Εάν ένα κατοικίδιο έχει μείνει χωρίς επιτήρηση και ενοχλεί άλλους επισκέπτες, θα λάβετε μια προειδοποίηση από το κατάλυμα. Στη δεύτερη παραβίαση, θα υποστείτε μια χρέωση 100 ευρώ (€ 100) από τη διεύθυνση του καταλύματος. Ως παραβίαση επιτήρησης θεωρείται ρητά και το συνεχόμενο γάβγισμα σε ώρες κοινής ησυχίας ήτοι 13:30 – 17:00 και 21:00 – 10:00.

5. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς χώρους εστίασης του καταλύματος.

6. Απαγορεύεται ρητά για τους επισκέπτες να αφήνουν τα κατοικίδια τους στα μπαλκόνια του ενοικιαζόμενου δωματίου.

7. Χρησιμοποιήστε την ειδική πινακίδα «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» στην πόρτα σας για να ενημερώσετε το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου ότι στο δωμάτιο βρίσκεται το κατοικίδιο σας.

8. Απαγορεύεται αυστηρά η 24ωρη παραμονή του κατοικιδίου στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Γ. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

1. Το κατάλυμα παρέχει σε επισκέπτες με κατοικίδια κτηνιατρική κάλυψη από συνεργαζόμενο κτηνίατρο του διτκύου της εταιρείας Woof Club.

2. Το προσωπικό μας μπορεί να σας συνδέσει με το δίκτυο της Woof Club αναφορικά με το περιεχόμενο παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων για κατοικίδια. Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες αυτές δεν παρέχονται από το Semantron Traditional Village, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε υπηρεσία κατοικίδιων ζώων που παρέχεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Woof Club.

Δ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

1. Το Semantron Traditional Village χρεώνει άπαξ, μη επιστρεπτέα αμοιβή καθαριότητας ανά κατοικίδιο ποσού είκοσι ευρώ (€ 20).

2. Το Semantron Traditional Village δικαιούται να ζητήσει προκαταβολή ζημιών μέχρι και ποσού πενήντα ευρώ (€ 50) ανά διαμονή, η οποία επιστρέφεται στον επισκέπτη κατά τον έλεγχο του δωματίου στο check-out εφόσον διαπιστωθεί πως καμία ζημιά δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά την παραμονή του επισκέπτη με το κατοικίδιο.

3. Εάν συμβούν ζημιές λόγω της διαμονής ενός κατοικίδιου ζώου, το Semantron Traditional Village ενημερώνει τον επισκέπτη για το ποσό που οφείλεται στο κατάλυμα με βάση την έκταση των ζημιών. Ως ζημιές θεωρούνται οι μη αναστρέψιμες φθορές σε έπιπλα, τάπητες, μοκέτες, σε εξοπλισμό του καταλύματος, σε υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και σε αντικείμενα που υπερβαίνουν σε κόστος τα διακόσια ευρώ (€ 200). Ως ανώτατο όριο κάλυψης ζημιών από κατοικίδιο τίθεται το ποσό των πεντακοσίων ευρώ (€ 500).

4. Από τις ανωτέρω χρεώσεις εξαιρούνται ρητά σκύλοι οδηγοί τυφλών που φέρουν ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας και έγγραφα πιστοποίησης.

Ε. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο τους. Ο επισκέπτης συμφωνεί να αποζημιώσει και απαλάσσει ρητά το Semantron Traditional Village διά της υπογραφής της παρούσας από κάθε ευθύνη ή/και ζημία που επήλθε ως αποτέλεσμα του κατοικιδίου ζώου του.

2. Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει από την εφαρμογή της παρούσας πολιτικής κατοικιδίων, αρμόδια είναι τα δικαστήρια του Αιγίου. Ο επισκέπτης δηλώνει ότι ανέγνωσε το περιεχόμενο των όρων της πολιτικής κατοικιδίων του καταλύματος και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

Παροχές

Παροχές δωματίων: A/C, mini bar, σεσουάρ, δορυφορική TV, internet, τζάκι (σε ορισμένα δωμάτια), υπηρεσίες πλυντηρίου-σιδερώματος

Υπηρεσίες

Συνεδριακό κέντρο με Wi-Fi, πρωινό με buffet, κάβα, bar, πισίνα, TV room, πάρκιγκ, internet corner, φάρμα, 2 εστιατόρια (το ένα a la carte)

Δωμάτια

24 δίκλινα, 11 σουίτες, 5 οικογενειακά διαμερίσματα